Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/masmediavegleges.hu/nova.client22.masmedia.hu/wp-content/plugins/wpml-string-translation/inc/functions.php on line 24
Akadémia és szervezetfejlesztés

Akadémia,
szervezetfejlesztés

A sikeres fejlődés partnerei vagyunk

Közelgő képzéseink:

Képzési kategóriáink

A sikeres fejlődés partnerei vagyunk

Képzéseink során naprakész, a gyakorlatban azonnal alkalmazható módszereket és tudást adunk. Vállalati kompetenciafejlesztésünk széleskörű és jól felépített: az egyéni és csoportos kompetenciaszint-felméréstől kezdve a fejlesztési terv kidolgozásán át a valós igényekre épülő képzések megtervezéséig, megszervezéséig és lebonyolításáig. A képzési palettánk felöleli az IT-, HR-, munkaügyi és soft skill képzéseket. Vállalati és nyílt képzéseink, szakmai előadásaink és szemináriumaink várják jelen és jövőbeli ügyfeleinket.

A kompetenciafejlesztésen túl a szervezetfejlesztés többi területein is megbízható partnerei vagyunk ügyfeleinknek, úgymint  szervezetdiagnosztika, folyamatfejlesztések, struktúraigazítás, kultúraváltás és vállalati értékek meghatározása. Kiváló trénereink, előadóink, szakembereink és  gyakorlatorientált módszertanunk garancia ügyfeleink sikeres fejlődésére.

Kérdés esetén keresse munkatársunkat a korinek.janka@novahr.hu címen!

Szolgáltatásaink