Tudja, hogy mikor, milyen árfolyamon kell elszámolni a devizás tételeket?

Ha bizonytalan, segítünk!

Online szakmai programunkon előadónk, Magyar Miklósné, a devizás tételek elszámolásának szabályairól gyakorlati útmutatással szolgál a Perfekt Zrt. szervezésében.

Fókuszban:

  • Devizás tételek állományba vétele, számlázása
  • Év közben és év végén keletkezett árfolyam különbözet kezelése

Feladatmegoldások:

  • Külföldi kiküldetések, vásárlások elszámolásának szabályai
  • Devizás előlegek elszámolása

Programunkat ajánljuk könyvelőknek, pénzügyi szakembereknek, illetve mindazoknak, akik vállalkozásukban devizás tétellel találkoznak.

Az előadást megelőzően a résztvevők kérdéseket tehetnek fel, melyeket a budapest@perfekt.hu e-mail címen fogadunk március 16-ig.
Az előre megküldött kérdések megválaszolására, illetve az elhangzottakra reflektáló kérdések feltevésére az előadást követően, a program záró részében nyílik lehetőség.

A ZOOM működtetéshez és belépéshez szükséges tájékoztatás a linkre kattintva érhető el.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a résztvevők létszáma – az online előadás sajátosságaira tekintettel – korlátozott. A jelentkezések fogadása a befizetett részvételi díj beérkezésének sorrendjében történik.

Képzés időpontja

2021. március 23. | 10:00 - 12:00
ZOOM platform

Legfrissebb blogbejegyzések

Arany középút a kommunikációban – az asszertivitás ereje

Tekintsünk át néhány alapelvet, ami szükséges az asszertív kommunikációhoz! Az asszertivitás, mint kommunikációs és kapcsolati modell bázisa az őszinteség, a nyitottság és a...
IT Soft skills teszt

A szorongás mint életünk természetes útitársa

„A szorongás élménye szorosan hozzátartozik a létezésünkhöz.” – vallja F. Riemann német pszichológus és pszichoterapeuta. Életünk különböző szakaszaiban mindannyian megéltünk...
Soft skills

Paradigmaváltás a vezetésben – a coaching-szemléletű vezetés

Az elmúlt két évtizedes vezetésfejlesztési tapasztalataim alapján, ha egy szervezetben csökkent az elköteleződés, a teljesítmény, romlott a munkahelyi légkör, a munkatársak nem a...
Soft skills