Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/masmediavegleges.hu/nova.client22.masmedia.hu/wp-content/plugins/wpml-string-translation/inc/functions.php on line 24
Kezdő vezetőknek

Gyakorlatorientált alap vezetői készségfejlesztés

A vezetővé válás egy folyamat. Mindenkiből válhat rátermett és sikeres vezető: ehhez a tudás és készségek elsajátíthatók. Ebben vagyunk partnerei olyan gyakorlatokkal, praktikus és bevált tanácsokkal,tudásmegosztással, amely lehetővé teszi a kezdő vezetők számára az alap vezetői készségek elsajátítását és alkalmazását a mindennapjaikban.

A vezetők elsajátítják a vezetői stílusok és típusok sajátosságait, azok alkalmazási területeit, előnyeit és hátrányait és ezen belül felismerik saját erősségeiket és fejlesztendő területeiket.

Miért olyanok az emberek, amilyenek? Miért viselkednek másképp nyugodt és váratlan helyzetekben? Mi és miért vezérel egy embert a mindennapi cselekedeteiben? Mik a fő félelmei, motivációi és szükségletei? Hogyan tudnak az egyes személyiségtípusok együttműködni? Milyen csoportszerepekre alkalmasak az emberek és ez hogyan deríthető ki? A különböző személyiségtípusok vonásainak, értékrendjének, gondolkodásának és cselekvésének megismerésével a vezetők elmélyítik önismeretüket tesztek által, így más vezetők és munkatársaik működését jobban megismerik.

Mik az időrabló tényezők és ezeket hogyan lehet csökkenteni? Kinek milyen a saját energiagazdálkodási szintje és ezt hogyan lehet emelni? Hogyan lehet tudatosítani az időgazdálkodási szokásokat és ezeket hogyan lehet hatékonyabbá tenni? Mikor válik egy feladat delegálhatóvá? Milyen delegálási technikák és folyamatok alkalmazhatók?

Mi a konfliktus? Hogyan alakul ki és hogyan eszkalálódik? Milyen konfliktustípusok vannak, és azokat hogyan lehet konstruktívan kezelni? Hol zajlanak a szervezetben a konfliktusok, mik a konfliktusforrások és azokat hogyan lehet feloldani? Hogyan alkalmazzuk az asszertív kommunikációt nehéz helyzetekben?

Milyen motivációs eszközök vannak? Mi a belső és a külső motiváció és azon belül milyen technikák vannak? Mikor melyiket érdemes alkalmazni? Hogyan lehet fenntartani a motivációt?

Érdeklődés

ADATOK ÉS ELÉRHETŐSÉGEK MEGADÁSA

Kérem, adja meg a vezetéknevét.
Kérem, adja meg a keresztnevét.
Kérem, adja meg a telefonszámát.
Kérem, adja meg az email címét.
Kérem, adja meg az email címét.
Az adatok elküldéséhez el kell fogadni a nyilatkozatot
ÉRDEKLŐDÖM!