Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/masmediavegleges.hu/nova.client22.masmedia.hu/wp-content/plugins/wpml-string-translation/inc/functions.php on line 24
Munkaerő-kölcsönzés

Munkaerő-kölcsönzés

A munkáltatói felelősséget és kötelezettségeket átvállalva biztosítjuk a megfelelő munkatársat.

Munkaerő-közvetítés szolgáltatásunkhoz hasonlóan előbb felkutatjuk a megfelelő jelöltet, akit ezt követően saját állományunkba veszünk fel, majd a foglalkoztatásához kapcsolódó összes adminisztratív és pénzügyi feladatot ellátjuk Ön helyett.

Néhány hónaptól akár több évig tartó folyamatos kölcsönzést is vállalunk, azonban kizárólag magasabban képzett, legalább érettségivel rendelkező munkavállalók esetén.

Szolgáltatásunk folyamata:

  1. Igényfelmérés, egyeztetés az Ügyféllel.
  2. Adatbázisunk, meglévő kölcsönzötti állományunk szabad kapacitásainak ellenőrzése, az elvárásoknak megfelelően.
  3. Amennyiben rendelkezésre áll azonnal munkába állítható szakemberünk, a jelölt bemutatása az Ügyfél számára. Egyéb esetben egy intenzív, extrém gyors toborzás indítása.
  4. A kiválasztott munkatárs kölcsönzése, a megkeresést követő néhány héten belül.

Kiváló megoldás, amennyiben,

  • a vállalatnak nem áll elegendő munkavállaló a rendelkezésre, ugyanakkor a tulajdonosi kör nem engedélyezi a létszámnövekedést,
  • a megnövekedett termelés vagy szolgáltatás volumene hosszabb távon várhatóan nem áll fenn,
  • kismama helyettesítésére van szükség,
  • a vállalatnak nem áll rendelkezésre megfelelő HR támogatása a toborzáshoz, felvételhez, és munkaügyi adminisztrációhoz.

További szolgáltatásaink