Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/vhosts/masmediavegleges.hu/nova.client22.masmedia.hu/wp-content/plugins/wpml-string-translation/inc/functions.php on line 24
Rólunk

Rólunk

Magyar tulajdonban lévő, nemzetközi sztenderdek szerint működő személyzeti tanácsadó cég vagyunk, a Nova vállalatcsoport tagja.

Nova Cégcsoport

Cégcsoportunk 3 vállalatból áll.

A Nova Services Kft. új technológiák és informatikai trendek iránt elkötelezett IT fejlesztő cég. Full stack fejlesztést, portál fejlesztést és alkalmazás integrációs feladatokat végez.

A Barré Technologies Kft. egy nagyvállalati megoldásokra szakosodott szoftverfejlesztő és megoldásszállító vállalat, mely elsősorban vállalati tartalomkezeléssel és nagyvállalati adatvagyon-kezeléssel foglalkozik.

A Nova Human Resources Kft. egy személyzeti tanácsadó cég, amely a HR minden területén megoldásokat kínál ügyfelei számára.

Nova Recruitment

Közel 100 év munkaerő-közvetítésben szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezünk, csapatunk átlagéletkora azonban csak a harmada ennek. Tudásunk specializált, hozzáállásunk ügyfélcentrikus, dinamizmusunk és energiánk pedig olyan, mint egy szupernováé.

Elsősorban fehérgalléros, szellemi és vezetői munkakörök toborzására specializálódtunk, kifejezett erősségünk a műszaki/mérnöki, az IT, a pénzügyi/számviteli és az irodai támogatói területek.

Megbízóink jellemzően multinacionális vagy állami tulajdonú nagyvállalatok és KKV-k, melyek között számos gyártó, kereskedelmi és szolgáltató cég található. Ügyfeleink kb. 60%-a Pest megyei vállalkozás, de hasonló arányban vannak partnereink az ország egyéb területein is.

Értékeink: pozitív, támogató hozzáállás, transzparencia, megbízhatóság, szakmai igényesség és alázat, hatékonyság, gyorsaság, rugalmasság, win-win.

Nova Akadémia, Szervezetfejlesztés 

Képzéseink során naprakész, a gyakorlatba azonnal átültethető módszereket és tudást adunk.

Képzési palettánk felöleli az IT, HR, adatvédelmi, TB, munkaügyi, adózási, pénzügyi és soft skill képzéseket. Vállalati és nyílt képzéseink, szakmai előadásaink és szemináriumaink várják jelen és jövőbeli ügyfeleinket on-line és tantermi képzésszervezés formájában.

Vállalati kompetencia-fejlesztésünk széleskörű és jól felépített: az egyéni és csoportos kompetenciaszint-felméréstől kezdve, a fejlesztési terv kidolgozásán át a valós igényekre épülő képzések megtervezéséig, megszervezéséig és lebonyolításáig.

Emellett a szervezetfejlesztés többi területein is megbízható partnerei vagyunk ügyfeleinknek, mint a szervezetdiagnosztika, folyamatfejlesztések, struktúraigazítás, kultúraváltás és vállalati értékek meghatározása.

Kiváló trénereink, előadóink, szakembereink és gyakorlatorientált módszertanunk garancia ügyfeleink sikeres fejlődésére.